Kemusu, Boyalali

Kemusu iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Kemusu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKemusu
Kemusu kapernah ing Jawa Tengah
Kemusu
Kemusu
Kemusu kapernah ing Indonésia
Kemusu
Kemusu
Koordhinat: 7°18′00″S 110°43′18″E / 7.29991°S 110.72156°E / -7.29991; 110.72156Koordhinat: 7°18′00″S 110°43′18″E / 7.29991°S 110.72156°E / -7.29991; 110.72156
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.17

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)