Kenny G

Kenny G
Kenny G photo.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairKenneth Gorelick
ParabanKenny G
SakaAnn Arbor, Michigan Amérikah Sarékat
GénreSmooth jazz
Adult contemporary
Pakaryanmusisi
panyerat lag
PirantiSoprano saxophone
Alto saxophone
Tenor saxophone
Flute
Mangsa akarya1982 – Samenika
LabèlArista (1982 – samenika)
Sana jaringanwww.kennyg.com

Kenneth Gorelick (lair 5 Juni 1956; umur 64 taun), kondhang wonten ing masyarakat kanthi asma Kenny G. Samenika piyambakipun dados musisi ingkang ngasta saksofon saking Amérikah Sarékat. Kenny miyos wonten ing kutha Seattle, kulawarga Yahudi. Piyambakipun nggagem asma kasebat nalika miwiti padamelan musisi profesional, wonten ing yuswa 17 taun.

DiskografiBesut

Studio albumsBesut

Album HolidayBesut

Album LiveBesut

Album Greatest hitsBesut

Album CampuranBesut

Samak AlbumBesut

Pranala njabaBesut