Kerja, Karanganyar

Kerja iku kacamatan ing Kabupatèn Karanganyar.[1]

Kerja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKerjo
Kerja kapernah ing Jawa Tengah
Kerja
Kerja
Kerja kapernah ing Indonésia
Kerja
Kerja
Koordhinat: 7°32′36″S 111°04′00″E / 7.54332°S 111.06663°E / -7.54332; 111.06663Koordhinat: 7°32′36″S 111°04′00″E / 7.54332°S 111.06663°E / -7.54332; 111.06663
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKaranganyar
Kodhe laladan
administrasi
33.13.16

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)