Kerta, Payangan, Gianyar

désa ing Indonésia

Kerta iku désa ing Kacamatan Payangan, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Kerta
Désa
Kerta kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Kerta
Kerta
Kerta kapernah ing Bali
Kerta
Kerta
Kerta kapernah ing Indonésia
Kerta
Kerta
Koordhinat: 8°20′30″S 115°16′33″E / 8.34177°S 115.27582°E / -8.34177; 115.27582Koordhinat: 8°20′30″S 115°16′33″E / 8.34177°S 115.27582°E / -8.34177; 115.27582
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanPayangan
Kodhe laladan
administrasi
51.04.07.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Payangan, Gianyar