Keseneng, Purwareja, Purwareja

désa ing Indonésia

Keseneng iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Keseneng
Kalurahan
Keseneng kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Keseneng
Keseneng
Keseneng kapernah ing Jawa Tengah
Keseneng
Keseneng
Keseneng kapernah ing Indonésia
Keseneng
Keseneng
Koordhinat: 7°41′42″S 110°01′16″E / 7.69512°S 110.02118°E / -7.69512; 110.02118Koordhinat: 7°41′42″S 110°01′16″E / 7.69512°S 110.02118°E / -7.69512; 110.02118
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1020

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)