Ketug, Butuh, Purwareja

désa ing Indonésia

Ketug iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Ketug
Désa
Ketug kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ketug
Ketug
Ketug kapernah ing Jawa Tengah
Ketug
Ketug
Ketug kapernah ing Indonésia
Ketug
Ketug
Koordhinat: 7°45′37″S 109°52′25″E / 7.76026°S 109.87358°E / -7.76026; 109.87358Koordhinat: 7°45′37″S 109°52′25″E / 7.76026°S 109.87358°E / -7.76026; 109.87358
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)