Kipas angin

Kipas angin kanggo ngasilaké angin. Kagunaane kang umum ya iku kanggo yamanke wong yèn kepanasan ing njero ruangan lan ngademake awak, nyegerake hawa, ventilasi (exhaust fan), nggaringake (racaké nganggo ubarampe kang ngasilaké panas). Kipas angin uga tinemu ing mesin panyerot lebu lan warna-warna ubarampe kanggo dekorasi ruangan [1].

Kipas angin tradhisional Jepang

Kipas angin racaké dibédakaké ing antarané kipas angin tradhisional, contoné kipas angin digunakaké nganggo tangan lan kipas angin mesin listrik kang diobahaké migunakaké tenaga listrik [1].

Pranala njabaBesut

Kipas angin tangan
Kipas angin antik
Kipas angin langit-langit
Kipas Angin Listrik

Cathetan sukuBesut

  1. a b http://id.wikipedia.org/wiki/Kipas_angin(dipununduh tanggal 2 Juli 2012)