Tuduhaké menu pokok
Klawu
Color icon gray v2.svg
— Commonly represents —
depression, boredom, neutrality, undefinedness, old age, contentment and speed
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #808080
sRGBB (r, g, b) (128, 128, 128)
HSV (h, s, v) (--°, 0%, 50%)
Sumber HTML/CSS[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Klawu iku salah warna kang mèmper warna awu. Werna klawu uga ngandhut utawa bisa digawé saka campuran antara warna ireng lan putih. Werna klawu kagolong ing warna nétral.

Pita warna klawuBesut

Uga delengenBesut

 
Klawu peteng Klawu padhang
Mixed with 6% kuning. Mixed with 6% biru.

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut