Klédhung Karangdalem, Banyuurip, Purwareja

désa ing Indonésia

Klédhung Karangdalem iku kalurahan ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Klédhung Karangdalem
Kalurahan
Klédhung Karangdalem kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem kapernah ing Jawa Tengah
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem kapernah ing Indonésia
Klédhung Karangdalem
Klédhung Karangdalem
Koordhinat: 7°43′13″S 109°58′57″E / 7.7204°S 109.98248°E / -7.7204; 109.98248Koordhinat: 7°43′13″S 109°58′57″E / 7.7204°S 109.98248°E / -7.7204; 109.98248
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.1027

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)