Kliwonan, Banyuurip, Purwareja

Kliwonan iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kliwonan
Désa
Kliwonan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Jawa Tengah
Kliwonan
Kliwonan
Kliwonan kapernah ing Indonésia
Kliwonan
Kliwonan
Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949Koordhinat: 7°43′38″S 109°58′46″E / 7.7273°S 109.97949°E / -7.7273; 109.97949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)