Klojèn, Kutha Malang

kacamatan ing Kutha Malang, Indonésia

Klojèn iku kacamatan ing Kutha Malang.[1]

Klojèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKlojen
Klojèn kapernah ing Jawa Wétan
Klojèn
Klojèn
Klojèn kapernah ing Indonesia
Klojèn
Klojèn
Koordhinat: 7°58′28″S 112°37′34″E / 7.97449°S 112.62601°E / -7.97449; 112.62601Koordhinat: 7°58′28″S 112°37′34″E / 7.97449°S 112.62601°E / -7.97449; 112.62601
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.73.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.