Coca
Erythroxylum coca
Erythroxylum coca - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-204.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Malpighiales
Famili: Erythroxylaceae
Génus: Erythroxylum
Spésies: E. coca
Jeneng binomial
Erythroxylum coca
Lam.

Koka (Erythroxylum coca), iku tetuwuhan ing kulawarga Erythroxylaceae, asal saka Amérika Kidul sisih kulon. Tetuwuhan iki wigati ing tradhisi Budaya Andean). Koka ditepungi déning kandhutan dat alkaloid, kalebu kokain, siji dat perangsang (stimulant) sing kuwat.

Pranala njabaBesut