Tuduhaké menu pokok

Kopaonik (Aksara Sirilik Serbia: Копаоник) iku pagunungan gedhé dhéwé ing Serbia. Dunungé ana ing péranga tengah Serbia. Pucuk sing paling dhuwur ya iku Pančić's Peak, dhuwuré 2017 m saka lumahing segara. Sawijining taman nasional sing jembaré punjul 118.1 km2 dumunung ana ing satengahing dhataran Kopaonik lan dibangun ing taun 1981.

Kopaonik
Range
Pančićev vrh during winter.jpg
Pančić's Peak during winter
Region Balkans
Borders on Serbia
Highest point Pančić's Peak
 - elevation 2,017 m (6,617 ft)

RujukanBesut

Pranala njabaBesut