Tuduhaké menu pokok
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku péranganing Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala njabaBesut