Kutha Gajah, Lampung Tengah

Kacamatan Kota Gajah iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Tengah provinsi Lampung.

Kota Gajah
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Tengah
Kode Kemendagri18.02.23 Edit the value on Wikidata