Kripik pohung

panganan khas indonesia

Kripik pohung minangka panganan cemilan sing digawe saka irisan tipis sing oyod singkong goreng sing jero. Umume ditemokake ing India Selatan lan Sri Lanka, uga ing Indonesia sing diarani kripik singkong (kripik singkong).

Tampilan cedhak saka keripik tapioca sing apik

Iki uga minangka olahan ing komoditas akeh sing diprodhuksi lan didagang, lan ing bentuk iki digunakake kanggo nggawe produk kaya ta alkohol, pakan kewan, biofuel lan pati.