Kriya

Kriya iku kanthi umum artiné kerajinan utawa ing Basa Inggris mau craft.Seni kriya ya iku salah sijiné cabang saka seni rupa kanthi merlukake kepinteran kekriyaan (craftmanship) kang dhuwur kaya ta ukir, keramik, lan nganyam.

Kriya

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut