Kusamba, Dawan, Klungkung

désa ing Indonésia

Kusamba iku désa ing Kacamatan Dawan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Kusamba
Désa
Kusamba kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Kusamba
Kusamba
Kusamba kapernah ing Bali
Kusamba
Kusamba
Kusamba kapernah ing Indonésia
Kusamba
Kusamba
Koordhinat: 8°33′49″S 115°26′52″E / 8.56351°S 115.44767°E / -8.56351; 115.44767Koordhinat: 8°33′49″S 115°26′52″E / 8.56351°S 115.44767°E / -8.56351; 115.44767
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanDawan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.04.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Dawan, Klungkung