Kutha Kudus, Kudus

Kutha Kudus iku kacamatan ing Kabupatèn Kudus.[1]

Kutha Kudus
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKota Kudus
Kutha Kudus kapernah ing Jawa Tengah
Kutha Kudus
Kutha Kudus
Kutha Kudus kapernah ing Indonésia
Kutha Kudus
Kutha Kudus
Koordhinat: 6°48′16″S 110°50′38″E / 6.80441°S 110.84375°E / -6.80441; 110.84375Koordhinat: 6°48′16″S 110°50′38″E / 6.80441°S 110.84375°E / -6.80441; 110.84375
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
Kodhe laladan
administrasi
33.19.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)