Kuthaarja, Kuthaarja, Purwareja

désa ing Indonésia

Kuthaarja iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kuthaarja
Kalurahan
Kuthaarja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kuthaarja
Kuthaarja
Kuthaarja kapernah ing Jawa Tengah
Kuthaarja
Kuthaarja
Kuthaarja kapernah ing Indonésia
Kuthaarja
Kuthaarja
Koordhinat: 7°43′08″S 109°54′42″E / 7.71879°S 109.91174°E / -7.71879; 109.91174Koordhinat: 7°43′08″S 109°54′42″E / 7.71879°S 109.91174°E / -7.71879; 109.91174
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1016

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)