Kutuk marani sunduk

Kutuk marani sunduk iku siji saloka sing tegesé wong sing malah nyedhaki bebaya. Saloka iki ana gegandhèngané utawa mèmper tegesé karo bebasan liya sing uniné: ula marani gebug utawa ula marani gepuk.

Kutuk marani sunduk.

Uga delengenBesut