Laban, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Laban iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Laban
Désa
Laban kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Laban
Laban
Laban kapernah ing Jawa Tengah
Laban
Laban
Laban kapernah ing Indonésia
Laban
Laban
Koordhinat: 7°50′34″S 109°57′41″E / 7.84272°S 109.96126°E / -7.84272; 109.96126Koordhinat: 7°50′34″S 109°57′41″E / 7.84272°S 109.96126°E / -7.84272; 109.96126
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2021

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)