Langenreja, Butuh, Purwareja

désa ing Indonésia

Langenreja iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Langenreja
Désa
Langenreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Langenreja
Langenreja
Langenreja kapernah ing Jawa Tengah
Langenreja
Langenreja
Langenreja kapernah ing Indonésia
Langenreja
Langenreja
Koordhinat: 7°46′16″S 109°51′49″E / 7.77101°S 109.86363°E / -7.77101; 109.86363Koordhinat: 7°46′16″S 109°51′49″E / 7.77101°S 109.86363°E / -7.77101; 109.86363
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)