Langgudu, Bima

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]]

Langgudu, Bima
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri52.06.11 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Langgudu iku kecamatan ing Kabupaten Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Bima