Tuduhaké menu pokok

Dewi Larasati utawa Dewi Rarasati iku putrine Antagopa lan Ken Sagopi. Dhèwèké bojone Arjuna kang sepisanan lan nduwé putra Bambang Sumitra.

Dewi Larasati pinter ing olah kaprajuritan, mligi ing panah. Ing lakon Srikandhi Maguru Manah, Larasati bisa ngalahake. Malah, Larasati iki kang agawe Srikandhi dadi bojone Arjuna.

Ing bale somahe Arjuna, Larasati dadi panengah. Dewi Sumbadra dadi garwa utama, Srikandhi kang njaga kaputren, lan Larasati kang ngurusi bale wisma. Larasati kang uga nduwé jeneng Rarasati iku dadi pralambang aras utawa asih lan tresna kang daid panengah ing antarané Sumbadra kang alus lan Srikandhi kang agal.

Uga delengenBesut