Legetan, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Legetan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Legetan
Désa
Legetan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Legetan
Legetan
Legetan kapernah ing Jawa Tengah
Legetan
Legetan
Legetan kapernah ing Indonésia
Legetan
Legetan
Koordhinat: 7°35′55″S 110°02′27″E / 7.59855°S 110.0407°E / -7.59855; 110.0407Koordhinat: 7°35′55″S 110°02′27″E / 7.59855°S 110.0407°E / -7.59855; 110.0407
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2018

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)