Lendhah, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Lendhah iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Lendhah
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLendah
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Yogyakarta" does not exist.
Koordhinat: 7°55′22″S 110°13′42″E / 7.92264°S 110.22847°E / -7.92264; 110.22847Koordhinat: 7°55′22″S 110°13′42″E / 7.92264°S 110.22847°E / -7.92264; 110.22847
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.01.05

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.