Gemeente Leudal
Vlag ontbreekt.svg Coats of arms of None.svg
Gendéra Leudal Lambang Leudal

LocatieLeudal.png

Leudal ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 164,86 km²
Padunung: 36.775 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.leudal.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): A.H.M. (Arno) Verhoeven

Leudal iku gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 36.775 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 164,86 km². Gemeente iki isih kalebu anyar lan diyasa ing tanggal 1 Januari 2007 saka Haelen, Heythuysen, Hunsel, lan Roggel en Neer.