Limitless nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Neil Burger. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Leslie Dixon sesarengan Ryan Kavanaugh lan Scot Kro. Skénario ingkang kaserat déning Leslie Dixon, kaangkat saking The Dark Fileds anggitanipun AlanGlynn. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Paul Leonard-Morgan. Sinematografi dipuncakaken déning Jo Willems. Sawetawis juru besut kalampahaken déning Tracy Adams lan Naomi Geraghty. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Bradley Cooper, Abbie Cornish, lan Robert De Niro. Limitless kababar ing surya 18 Maret 2011.[3] Kanthi rantaman $27 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $161,849,455.

Limitless
Gambar:Limitless Poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniNeil Burger
DiprodhuseriLeslie Dixon
Ryan Kavanaugh
Scott Kro
DiskénariyoniLeslie Dixon
AdhedhasarThe Dark Fields
déning Alan Glynn
DibintangiBradley Cooper
Abbie Cornish
Robert De Niro
DinaratoriBradley Cooper
DimusikiPaul Leonard-Morgan
SinématografiJo Willems
Dibesut déningTracy Adams
Naomi Geraghty
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningRelativity Media
Tanggal metu
  • Maret 18, 2011 (2011-03-18)
Suwéné
105 Menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman$27 million [1]
Kalarisan$161,849,455 [2]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

Pranala njawiBesut