Lowano, Lowano, Purwareja

désa ing Indonésia

Lowano iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Lowano
Désa
Lowano kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lowano
Lowano
Lowano kapernah ing Jawa Tengah
Lowano
Lowano
Lowano kapernah ing Indonesia
Lowano
Lowano
Koordhinat: 7°40′28″S 110°01′53″E / 7.67437°S 110.03132°E / -7.67437; 110.03132Koordhinat: 7°40′28″S 110°01′53″E / 7.67437°S 110.03132°E / -7.67437; 110.03132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2012

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.