Loning, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Loning iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Loning
Désa
Loning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Loning
Loning
Loning kapernah ing Jawa Tengah
Loning
Loning
Loning kapernah ing Indonésia
Loning
Loning
Koordhinat: 7°39′41″S 109°56′26″E / 7.6614°S 109.94048°E / -7.6614; 109.94048Koordhinat: 7°39′41″S 109°56′26″E / 7.6614°S 109.94048°E / -7.6614; 109.94048
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)