Loré Kidul, Poso

(Kaelih saka Lore Kidul, Poso)

Lore Kidul utawa Lore Selatan iku kacamatan ing Kabupatèn Poso provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia.

Lore Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatènPoso

Cithakan:Lore Kidul