Loré Lor, Poso

(Kaelih saka Lore Lor, Poso)

Lore Lor utawa Lore Utara iku kacamatan ing Kabupatèn Poso provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia.

Lore Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatènPoso

Cithakan:Lore Lor