Lothèk

panganan khas indonesia
(Kaelih saka Lotèk)

Lothèk iku salah sawijiné panganan saka Indonésia sing isiné ana jinis-jinisé janganan sing digodhog, dicampur dadi siji kang diwènèhi bumbu kacang kang dialusaké lan ditambahi sambel kacang. Masakan iki amèh padha karo gadho gadho nanging gadho-gadho racaké diladèkaké nganggo endhog lan kadhangkala nganggo irisan témpé. Panganan iki didol ing warung pinggir dalan utawa warteg.

Gado-gado in Jakarta.JPG