Lowokwaru, Kutha Malang

kacamatan ing Kutha Malang, Indonésia

Lowokwaru iku kacamatan ing Kutha Malang.[1]

Lowokwaru
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLowokwaru
Lowokwaru kapernah ing Jawa Wétan
Lowokwaru
Lowokwaru
Lowokwaru kapernah ing Indonésia
Lowokwaru
Lowokwaru
Koordhinat: 7°56′08″S 112°37′27″E / 7.93553°S 112.62428°E / -7.93553; 112.62428Koordhinat: 7°56′08″S 112°37′27″E / 7.93553°S 112.62428°E / -7.93553; 112.62428
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.73.05

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)