Lubanglor, Butuh, Purwareja

désa ing Indonésia

Lubanglor iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Lubanglor
Désa
Lubanglor kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lubanglor
Lubanglor
Lubanglor kapernah ing Jawa Tengah
Lubanglor
Lubanglor
Lubanglor kapernah ing Indonésia
Lubanglor
Lubanglor
Koordhinat: 7°43′53″S 109°50′44″E / 7.73148°S 109.84557°E / -7.73148; 109.84557Koordhinat: 7°43′53″S 109°50′44″E / 7.73148°S 109.84557°E / -7.73148; 109.84557
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2029

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)