Luca (filem 2021)

Luca yaiku filem fantasi remaja animasi komputer Amerika Sarekat taun 2021 sing diprodhuksi dening Pixar Animation Studios lan didistribusikake dening Walt Disney Studios Motion Pictures. Filem kasebut disutradharai dening Enrico Casarosa (ing debut penyutradaraan jangka fitur), ditulis dening Jesse Andrews lan Mike Jones, saka crita gawean Casarosa, Andrews, lan Simon Stephenson, diprodhuksi dening Andrea Warren, lan nampilke para pengisi suara sing ngeliputi Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Saverio Raimondo, Marco Barricelli, Maya Rudolph, Jim Gaffigan, Peter Sohn, Lorenzo Crisci, Marina Massironi, lan Sandy Martin.

Luca
DisutradaraniEnrico Casarosa
DiprodhuseriAndrea Warren
Diskénariyoni
Carita déning
  • Enrico Casarosa
  • Jesse Andrews
  • Simon Stephenson
Dibintangi
DimusikiDan Romer[1]
Sinématografi
  • David Juan Bianchi
  • Kim White
Dibesut déning
  • Catherine Apple
  • Jason Hudak
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWalt Disney Studios Motion Pictures
Tanggal metu
Suwéné
95 minit
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Kalarisan$49.8 yuta[2][3]

ReferensiBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng drr-fcr-plm
  2. Cithakan:Cite Box Office Mojo
  3. Cithakan:Cite The Numbers

Pranala jabaBesut