Tuduhaké menu pokok

18 Juni punika dinten ingkang kaping 169 utawi 170 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

17 Juni – 18 Juni – 19 Juni