Tuduhaké menu pokok

13 Juni punika dinten ingkang kaping 164 utawi 165 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

12 Juni – 13 Juni – 14 Juni