Tuduhaké menu pokok
Freistaat Bayern
Gendéra

Gendéra Praja Bayern
Bendera 1 - Varian kotak-kotak
Gendéra 2 - Varian garis
Gendéra 1 - Varian garis

Data-data
Kutha krajan: München
Wewengkon: 70.549,32 km²
Penduduk: 12.519.130 (06/2010)
Kepadatan Penduduk: 164/km²
ISO 3166-2: DE-BY
Situs resmi: www.bayern.de
Pulitik
Mantri-Présidhèn: Markus Söder (CSU)
Koalisi Pamaréntahan: CSU
Lokasi Bayern
Nagara bagean Bayern

Nagara Bébas Bayern (basa Jerman: Freistaat Bayern) utawa kerep tinulis Bavaria, mawa wewengkon ambané 70.553 km² lan sing ndunungi 11,6 yuta jiwa, iku siji praja Jerman sing paling kidul. Kutha krajané München.

Isi

GéografiBesut

Bayern awatasena kanthi internasional karo Austria lan Ceko. Praja tetanggané ya iku Baden-Württemberg, Hessen, Thüringen lan Sachsen.

Kutha-kutha gedhé ing Bayern iku München, Nürnberg, Augsburg, Würzburg, Ingolstadt, Regensburg, Fürth lan Erlangen.

PulitikBesut

AdministrasiBesut

Pranala njabaBesut