Tuduhaké menu pokok

Lucy ya iku filem fiksi-ilmiah Prancis ing taun 2014. Filem iki ditulis lan disutradarani déning Luc Besson lan diprodhuksi déning bojoné, Virgine Besson-Silla, kanggo perusahaan EuropaCorp. Setting filem kasebut ya iku ana ing Taipei, Prancis, lan Kutha New York. Bintang utama ana ing filem iki ya iku Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik, lan Amr Waked. Johansson ngandharaké karakter titulané, wanita sing duwé kemampuan psikokinetik nalika obat nootropic diserap menyang aliran darah.

Filem Lucy iki dirilis tanggal 25 Juli 2014, lan sukses ana ing box office[1] kanthi nyakup untung luwih saka $463 yuta. Filem iki ditampa positif déning masyarakat, nanging uga ana review kang kritikal. Senadyan pujian diwènèhaké kanggo téma, visual, lan kinerjané Johansson, sawetara kritikus nemokaké plot sing nonsensical.

Isi

AleranBesut

Lucy, 25 taun ya iku wong wadon Amérika Sarékat kang lagi sinau ing Taipei, Taiwan, lan dijebak dadi mules narkoba déning pacar anyar dhèwèké Richard kanggo gembong narkoba saka Koréa. Lucy ngirimaké koper marang Pak Jang kang ngémot dokumèn, nanging sakjané ngémot 4 pakèt CPH4[2], obat sintetis sing paling berharga. Sawisé nemoni yèn Richard ditémbak lan dipatèni, dhèwèké ditangkep lan tas kasebut dielu kanthi paksa menyang abdomèné kanggo ngeteraké obat kanggo didol ing Eropah .

ParagaBesut

  • Choi Min-sik minangka Pak Jang
  • Amr Waked minangka Pierre Del Rio
  • Julian Rhind-Tutt minangka 'baddie' [3]
  • Pilou Asbæk minangka Richard [3]
  • Analeigh Tipton minangka Caroline [3]
  • Nicolas Phongpheth minangka Jii [3]

Novel grafis lan terusanBesut

Wartawan Hollywood, Nikki Finke, kacarita ing postingan Juli 2014 ing blog industri filemé dhèwèké menawa "Ing sasi Agustus, novel grafis Lucy bakal dirilis kanthi online sing bakal muncul saben dina sajroné seminggu." Novel grafis semi animasi iki bakal ngatonaké materi crita sing padha kaya sing katon ing trailer filem.

Ana ing wawancara WonderCon, April 2014, besson ditakoni babagan kemungkinan terusan filem Lucy lan nyatakaké "Ana ing filem Lucy, sampéyan bakal weruh terusan filem iki ana ing mburi filem pisanan." Nanging, tanggal 5 Oktober 2017, Besson ngumumaké ing kaca Facebook menawa dhèwèké ora lagi nggarap terusan filem Lucy.

Deloken sisanBesut

  • Kisah transhumanis ing televisi lan filem
  • Charly (filem)
  • Limitless, 2015 siaran télévisi
  • Phenomenon (filem)
  • The Sorcerer's Apprentice (2010 filem)
  • Posthuman

RujukanBesut

  1. Langhans, Edward A. (2002). Box office. Oxford Music Online. Oxford University Press. 
  2. Espinet, Pablo; Forniés, Juan; Martínez, Francisco; Sotes, Milagros; Lalinde, Elena; Moreno, M.Teresa; Ruiz, Alejandro; Welch, Alan J. (1991-02). "Synthesis of mono- and polynuclear perhalophenyl palladium-platinum acetylide complexes. Molecular structure of (NBu4)2[Pt2Ag2(C6F5)4(CCPh4] · 4CH2Cl2". Journal of Organometallic Chemistry 403 (1-2): 253–267. ISSN 0022-328X. doi:10.1016/0022-328x(91)83106-e.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  3. a b c d "Lucy Production Notes" (PDF). Universal Pictures. Dijupuk 11 August 2014. 

Pranala njabaBesut