Lugureja, Butuh, Purwareja

désa ing Indonésia

Lugureja iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Lugureja
Désa
Lugureja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lugureja
Lugureja
Lugureja kapernah ing Jawa Tengah
Lugureja
Lugureja
Lugureja kapernah ing Indonésia
Lugureja
Lugureja
Koordhinat: 7°44′22″S 109°52′45″E / 7.73943°S 109.87916°E / -7.73943; 109.87916Koordhinat: 7°44′22″S 109°52′45″E / 7.73943°S 109.87916°E / -7.73943; 109.87916
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2022

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)