Lumban Julu, Toba Samosir

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Lumban Julu, Toba Samosir
Nagara Indonésia

Lumban Julu iku kecamatan ing Kabupatèn Toba Samosir Provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Toba Samosir