MG Cars

MG Cars punika sebuah perusahaan mobil Inggris ingkang dipundiriaken ing taun 1924 déning William Morris lan Cecil Kimber. Perusahaan punika kalebet pérangan saking Nanjing Automobile (Group) Corporation. Pusat industrinipun wonten ing Longbridge, Inggris.

MG
TypePrivate
IndustryAutomotive
Founded1924 olèh William Morris dan Cecil Kimber (pendiri)
Headquarters,
Key people
Wang Hao Liang (NAC Chairman)
Yu Jian Wei (NAC CEO)
Wang Hong Biao (NAC-UK Chairman)
Zhang Xin (MG General Manager)
ProductsAutomobile
ParentNanjing Automobile (Group) Corporation
Website

ModelBesut



RujukanBesut