Maki, Jayawijaya

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayawijaya {{{nama dati2}}}]]

Maki, Jayawijaya
Nagara Indonésia
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Maki iku dhistrik ing Kabupaten Jayawijaya Propinsi Papua.

Kabupaten Jayawijaya