Mamberamo Tengah Barat, Sarmi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{nama dati2}}}]]

Mamberamo Tengah Barat, Sarmi
Nagara Indonésia

Mamberamo Tengah Barat iku dhistrik ing Kabupaten Sarmi Propinsi Papua.

Kabupaten Sarmi