Mamboro, Sumba Tengah

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Tengah {{{nama dati2}}}]]

Mamboro, Sumba Tengah
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.17.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Mamboro iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Provinsi Nusa Tenggara Wétan. Kacamatan iki asalé kalebu Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wewengkon Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

RujukanBesut

Kabupatèn Sumba Tengah