Mamboro, Sumba Tengah

Mamboro iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Provinsi Nusa Tenggara Wétan. Kacamatan iki asalé kalebu Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wewengkon Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

Mamboro, Sumba Tengah
Nagara Indonésia

RujukanBesut

Kabupatèn Sumba Tengah