Mamoudzou (basa Shimaore: Momoju) iku kutha krajané Mayotte, siji departemen jaban rangkah Prancis (département d'outre-mer) ing Samudra Hindhia, persisé ing Selat Mozambik, Afrika Wétan. Kutha Mamoudzou pernahé ana ing pulo utama Mayotte kang jenengé Grande-Terre (utawa Mahoré). Padunung kutha iki ana 53.022 jiwa miturut cacah taun 2007.

Pranala njabaBesut