[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dompu {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Manggelewa, Dompu
Nagara Indonésia

Manggelewa iku kecamatan ing Kabupaten Dompu propinsi Nusa Tenggara Barat.