Manggis, Majasanga, Boyalali

Manggis iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Manggis
Désa
Manggis kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Manggis
Manggis
Manggis kapernah ing Jawa Tengah
Manggis
Manggis
Manggis kapernah ing Indonésia
Manggis
Manggis
Koordhinat: 7°22′46″S 110°40′29″E / 7.37944°S 110.6747°E / -7.37944; 110.6747Koordhinat: 7°22′46″S 110°40′29″E / 7.37944°S 110.6747°E / -7.37944; 110.6747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)